Project Description

Ionuț & Cristina, împreună cu cele trei fiice ale lor
slujesc pe Logos Hope, în parteneriat cu OM

Ionuț, fost ofițer de marină, este responsabil să ducă vaporul în siguranță dintr-un port în altul. El instruiește echipajul pentru situațiile de urgență (foc, abandon, piraterie etc.), oferă sprijin spiritual și emoțional tinerilor slujitori de pe vapor și evanghelizează militarii din diferitele porturi în care ajunge Logos Hope.

Cristina, dincolo de responsabilitățile familiale, are în vedere mentorarea și instruirea tinerelor de pe vapor. În anumite zone, femeilor sărace le sunt donate mașini de cusut, iar Cristina le învață cum să le folosească. De asemenea, evanghelizează femeile ce vizitează vaporul, fiind organizate evenimente pentru fete din orfelinate sau pentru femei cu un trecut zbuciumat, cât și pentru femei din clasa mai înaltă a societății.

Au nevoie de sprijin în rugăciune pentru sănătate fizică (trec prin regiuni cu malarie, Zika și alte boli), emoțională (sunt 400 de voluntari la bord, din peste 60 de țări, iar diferențele culturale generează de multe ori uzură emoțională) și spirituală (sunt într-un continuu război spiritual – rezultat al idolatriei din zonele în care lucrează, dar și al împotrivirii demonice față de lucrarea de amploare în care Domnul îi folosește).

Susține financiar acești misionari!