Project Description

Betuel și Bianca, împreună cu Miriami și Liam
misionari în Niger

Betuel și Bianca, împreună cu Miriami Matea și Liam Betuel, sunt trimiși pe câmpul de misiune de Biserica Penticostală Salem din Marghita, județul Bihor și, prin harul Domnului, slujesc ca misionari de șapte ani. Amândoi au crescut în familii creștine penticostale, dar Duhul Sfânt i-a cercetat în mod personal și au înțeles astfel că au nevoie de mântuire. Lui Betuel, Domnul Isus i s-a arătat în vis, chemându-l pe nume la pocăință.

Cei doi s-au întâlnit în anul 2006 în contextul unei evanghelizări care avea loc în Udine, Italia, unde locuia Betuel. În 2009 s-au căsătorit și au pornit împreună în călătoria misionară, conștientizând uriașa nevoie de a duce Evanghelia la alte popoare. Mai întâi s-au instruit la Centrul Român de Studii Transculturale, iar apoi au plecat pe câmpul de misiune din Macedonia, însoțiți de binecuvântarea bisericii.

După mai mulți ani de slujire în Macedonia, la sfârșitul anului 2018 s-au mutat în Niger, iar slujirea lor în prezent constă în evanghelizarea și ucenicizarea nigerienilor, implicare în educație creștină în cadrul școlii Sahel Academy și în cadrul centrului de evanghelizare a studenților Foyer Evanghelique Universitaire.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept