Project Description

Betina
misionară în Asia de Sud-Est

Betina este trimisă în misiune de Biserica Penticostală din Târnava, județul Sibiu. A terminat Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca, specializarea asistenți medicali generaliști. A știut încă din perioada liceului că Dumnezeu a chemat-o la misiune externă, astfel că școala a făcut-o în scopul de a fi cât mai utilă și eficientă pe câmpul de misiune.

În lucrarea pe care o face acolo, este implicată în principal în două direcții: educație creștină și mobilizare prin cursul Kairos, care se desfășoară în biserici și în colegii biblice. Împreună cu o echipă locală se depun eforturi pentru ca aceste materiale educative să fie disponibile și în limba locală, pentru ca impactul să fie cât mai mare.

Betina este implicată și într-un proiect numit Talk-Time, prin care își propune să cunoască studenți budiști și să planteze sămânța Cuvântului lui Dumnezeu în inimile acestora. În plus, echipa din care face parte călătorește în mod regulat într-un sat de munte, unde o mică comunitate de credincioși este ucenicizată și se continuă acolo dezvoltarea unei lucrări pe mai multe planuri: voluntariat la clinica locală, lucrarea cu copiii, ucenicizarea femeilor care vin la timpul de părtășie.

Susține financiar acest misionar!