Betina2018-12-18T11:32:29+00:00

Project Description

Betina
misionară în Asia de Sud-Est

Betina este trimisă în misiune de Biserica Penticostală din Târnava, județul Sibiu. A terminat Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca, specializarea asistenți medicali generaliști. A știut încă din perioada liceului că Dumnezeu a chemat-o la misiune externă, astfel că școala a făcut-o în scopul de a fi cât mai utilă și eficientă pe câmpul de misiune.

În lucrarea pe care o face acolo, este implicată în principal în două direcții: educație creștină și mobilizare prin cursul Kairos, care se desfășoară în biserici și în colegii biblice. Împreună cu o echipă locală se depun eforturi pentru ca aceste materiale educative să fie disponibile și în limba locală, pentru ca impactul să fie cât mai mare.

Betina este implicată și într-un proiect numit Talk-Time, prin care își propune să cunoască studenți budiști tibetani și să planteze sămânța Cuvântului lui Dumnezeu în inimile acestora. În plus, echipa din care face parte călătorește în mod regulat într-un sat de munte, unde o mică comunitate de credincioși este ucenicizată și se continuă acolo dezvoltarea unei lucrări pe mai multe planuri: voluntariat la clinica locală, lucrarea cu copiii, ucenicizarea femeilor care vin la timpul de părtășie.

Susține financiar acest misionar!
Acest site foloseste cookies. Ok