Echipa Executivă

Ghiță Rițișan
Ghiță Rițișan
Este unul dintre membrii fondatori ai Agenției Penticostale de Misiune Externă, iar din 2008 este președintele organizației. A fost ordinat în 1992 după absolvirea ITP, a slujit timp de 17 ani în Dobrogea ca pastor, dar și în proiecte regionale de plantare de biserici. În perioada 2004-2008 a fost președintele Comunității Regionale Penticostale Constanța. Este fondatorul și președintele Centrului Român de Studii Transculturale din Agigea (Constanța). Este vicepreședinte al PEM (Pentecostal European Mission) din 2015 și membru în Comitetele Mondiale Penticostale de Misiune (WAGFMC/WPF-MC). Este căsătorit cu Irina, au împreună două fete căsătorite, Irisa-Iulia și Lea-Priscila și un nepot. În prezent locuiesc la Cluj-Napoca și sunt implicați în Biserica Penticostală Filadelfia.
Mircea Deteșan Jr.
Mircea Deteșan Jr.
Mircea este pastor în Biserica Penticostală Alfa și Omega din Turda. A absolvit cursurile Școlii Biblice Ministerium din Cluj-Napoca, iar în prezent este student la Institutul Teologic Penticostal din București. Este căsătorit cu Anda și împreună au trei fete – Lorena-Estera, Raisa-Rebeca și Lea-Carina. În cadrul APME, Mircea coordonează departamentul de mobilizare și este responsabil cu partea de echipare prin cursurile organizației Simply Mobilizing (Kairos, Unfinished Story, Crossing Culture).
Iacob Nicolae
Iacob Nicolae
Nicolae Iacob este căsătorit cu Lidia și au împreună patru copii: Gabriel, Sonia, David și Evelina. Este slujitor ordinat în Biserica Betel Constanta și se implică în proiecte de plantare de Biserici în Dobrogea. A lucrat pentru câțiva ani în instruirea plantatorilor de biserici într-o țară din Orientul Mijlociu. Momentan slujește în coordonarea lucrătorilor trimiși prin APME în Europa.
Silvia Miclea
Silvia Miclea
Silvia este membră în Biserica Penticostală Speranța din Cluj-Napoca.
Este licențiată în științe economice și a lucrat mai mulți ani într-o corporație din Cluj-Napoca. Din anul 2016 slujește în cadrul Agenției Penticostale de Misiune Externă la departamentul economic.
Irisa Kolozsi
Ina Țiclea
Ina Ticlea s-a născut și a crescut în Cluj-Napoca, într-o familie penticostală cu 4 copii. A urmat cursurile Liceului Teologic Baptist Emanuel și mai apoi cele ale Facultății de Litere, de unde a absolvit în anul 2017. Este membră a bisericii penticostale Speranța. A lucrat la Panemar, la biroul de organizare a Festivalului Sărbătoarea Speranței Cluj-Napoca 2017, iar din ianuarie 2018 este parte a echipei APME.
Lea Mocan
Alina Cătău
Adi Cătău