Ghiță Rițișan

Este unul dintre membrii fondatori ai Agenției Penticostale de Misiune Externă, iar din 2008 este președintele organizației. A fost ordinat în 1992 după absolvirea ITP, a slujit timp de 17 ani în Dobrogea ca pastor, dar și în proiecte regionale de plantare de biserici.

În perioada 2004-2008 a fost președintele Comunității Regionale Penticostale Constanța. Este fondatorul și președintele Centrului Român de Studii Transculturale din Agigea (Constanța).

Este căsătorit cu Irina, au împreună două fete căsătorite, Irisa-Iulia și Lea-Priscila și un nepot. În prezent locuiesc la Cluj-Napoca și sunt implicați în Biserica Penticostală Filadelfia.

Daniel Bujeniță

Daniel este coordonator mobilizare în cadrul Agenției Penticostale de Misiune Externă şi face parte din bordul de conducere al Centrului Român de Studii Transculturale.

Este căsătorit cu Daniela și împreună au o fetiță, Adela. Este slujitor ordinat în Biserica Penticostală Speranţa din Cluj-Napoca.

Este licențiat în teologie la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti și are două masterate unul în Psihologie iar altul în Cultură şi Civilizaţie Ebraică la Universitatea din Bucureşti. În prezent este doctorand la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

 

Mircea Deteșan Jr.

Mircea este pastor în Biserica Penticostală Alfa și Omega din Turda. A absolvit cursurile Școlii Biblice Ministerium din Cluj-Napoca, iar în prezent este student la Institutul Teologic Penticostal din București.

Este căsătorit cu Anda și împreună au trei fete – Lorena-Estera, Raisa-Rebeca și Lea-Carina.

În cadrul APME, Mircea coordonează lucrarea cu misionarii din Asia, este responsabil de cursul Kairos și face eforturi în ceea ce privește mobilizarea bisericilor.

 

Iacob Nicolae

Nicolae Iacob este căsătorit cu Lidia și au împreună patru copii: Gabriel, Sonia, David și Evelina.

Este slujitor ordinat în Biserica Betel Constanta și se implică în proiecte de plantare de Biserici în Dobrogea.

A  lucrat pentru câțiva ani în instruirea plantatorilor de biserici într-o țară din Orientul Mijlociu. Momentan slujește în coordonarea lucrătorilor trimiși prin APME în Europa.

 

Silvia Miclea

Silvia este membră în Biserica Penticostală Speranța din Cluj-Napoca.

Este licențiată în științe economice și a lucrat mai mulți ani într-o corporație din Cluj-Napoca.

Din anul 2016 slujește în cadrul Agenției Penticostale de Misiune Externă la departamentului economic.

 

 

Cristina Barariu

Cristina este studentă în ultimul an la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

Lucrează în cadrul departamentului economic al Agenției Penticostale de Misiune Externă.

Este implicată în Biserica Penticostală Albini din Cluj-Napoca.