Ghiță Rițișan

Este unul dintre membri fondatori ai Agenției Penticostale de Misiune Externă, iar din 2008 este președintele organizației. Ordinat în 1992, după absolvirea ITP, a slujit timp de 17 ani în Dobrogea ca pastor dar și în proiecte regionale de plantare de biserici. În perioada 2004-2008 a fost președintele Comunității Regionale Penticostale Constanța. Este fondatorul și președintele Centrului Român de Studii Transculturale din Agigea (Constanța). Căsătorit cu Irina și au împreună două fete, Irisa Iulia și Lea Priscila. În prezent locuiesc la Cluj-Napoca și sunt implicați în Biserica Penticostală Filadelfia.

 

 

George Găvruș

Din februarie 2016 slujește ca director executiv al Agenției Penticostale de Misiune Externă. E căsatorit cu Georgiana și au împreună 2 copii, Aida și Paul. A studiat teologia dar în ultimele două decenii de implicare în Asia Centrală a acumulat experiență antreprenorială și de management în domeniul umanitar. Este slujitor în Biserica Penticostală Logos din Cluj-Napoca.

 

 

 

Daniel Bujeniță

Daniel este director de dezvoltare al Agenției Penticostale de Misiune Externă şi face parte din bordul de conducere al Centrului Român de Studii Transculturale.
Este căsătorit cu Daniela și împreună au o fetiță, Adela și este slujitor ordinat în Biserica Penticostală Speranţa din Cluj-Napoca. Este licențiat în teologie la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti și are două masterate unul în Psihologie iar altul în Cultură şi Civilizaţie Ebraică la Universitatea din Bucureşti. În prezent este doctorand la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

 

 

 

Florin Popa

Din martie 2013 este parte a lucrării Agenției Penticostale de Misiune Externă, slujind în cadrul departamentul de resurse umane și secretariat. Este căsătorit cu Alina și au 2 fetițe, Eunice și Elisa și sunt membri ai Bisericii Eclesia din Cluj-Napoca. Cu ajutorul Domnului, Florin și familia lui se vor alătura lucrării de misiune din Madagascar începând cu anul 2018.

 

 

 

 

Mircea Deteșan jr.

Mircea este pastor în Biserica Penticostală Alfa și Omega din Turda. A absolvit cursurile Școlii Biblice Ministerium din Cluj-Napoca, iar în prezent este student la Institutul Teologic Penticostal din București. Este căsătorit cu Anda și împreună au trei fete, Lorena-Estera, Raisa-Rebeca și Lea-Carina. În cadrul APME, Mircea coordonează lucrarea cu misionarii din Asia, este responsabil de cursul Kairos și face eforturi în ceea ce privește mobilizarea bisericilor.

 

 

 

 

Iacob Nicolae

Nicolae Iacob este căsătorit cu Lidia și au împreună patru copii: Gabriel, Sonia, David și Evelina. Este slujitor ordinat în Biserica Betel Constanta și implicat în proiecte de plantare de Biserici în Dobrogea.  A  lucrat pentru câțiva ani în instruirea plantatorilor de biserici într-o țară din Orientul Mijlociu. Momentan slujește în coordonarea lucrătorilor trimiși prin APME din Europa.

 

 

 

 

 

Irisa Kolozsi

Irisa a absolvit Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca și lucrează în cadrul departamentului economic al Agenției Penticostale de Misiune Externă. Este căsătorită cu Tibor și sunt implicați în Biserica Eclesia din Cluj-Napoca.

 

 

 

 

 

Silvia Miclea

Silvia este membră în Biserica Penticostală Speranța din Cluj-Napoca. Este licențiată în științe economice și a lucrat mai mulți ani într-o corporație din Cluj-Napoca. Din anul 2016 slujește în cadrul Agenția Penticostală de Misiune Externă la departamentului economic.

 

 

 

 

 

Laurențiu Petrila

Face parte din Biserica Betel Oradea și pentru o perioadă slujește în Biserica Speranța din Letca. A absolvit Institutul Teologic Penticostal din București și Facultatea de Studii Europene, urmând mai apoi studii masterale și doctorale la Universitatea din București, Cluj-Napoca și Viena. Este căsătorit cu Carla și locuiesc în Cluj-Napoca. În cadrul APME, Laurențiu se ocupă de departamentul de comunicare și promovare a lucrării misionare.